Mina i Aigües de Matadepera engeguen una campanya per recollir fons contra el coronavirus

Les companyies donaran un euro per a l'assaig clínic #JoEmCorono per cada client que sol·liciti la factura digital

Una iniciativa que també vol promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i paper
Una iniciativa que també vol promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i paper | pexels
LaTorre
12 de maig del 2020
Mina i Aigües de Matadepera, en col·laboració amb els Ajuntaments de Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Rellinars i Vacarisses, han posat en marxa una campanya per recollir fons per a l'assaig clínic #JoEmCorono en la lluita contra el coronavirus. Les companyies donaran un euro al projecte d'investigació per cada client que sol·liciti la factura digital.  

En un comunicat, expliquen que tan sols un 17% dels usuaris del servei d'aigua disposen de la factura digital que resulta més ràpida i segura. Amb aquesta iniciativa, que també vol promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i paper, les companyies esperen que el percentatge de clients que optin pel format digital augmenti en les properes setmanes.

Així, Mina i Aigües de Matadepera se sumen a altres companyies de servei d'aigua del país i altres empreses i particulars a una iniciativa solidària que ja ha recaptat prop de 2,2 milions d'euros.

Els usuaris de Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i les urbanitzacions de Vacarisses que vulguin passar-se a la factura digital poden fer-ho aquí i els de Matadepera, aquí. També es pot tramitar el canvi trucant al telèfon 93 545 66 99 (de 9 a 14 hores de dilluns a divendres).

#JoEmCorono

La iniciativa #JoEmCorono està encapçalada per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. L’objectiu d’aquest estudi clínic és recaptar fons per investigar quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi als seus contactes, a més de trobar una vacuna efectiva contra el virus.