«Tornarem»: les xarxes vibren en l'edició confinada de la Fira Modernista de Terrassa

Desenes d'internautes van compartir fotos i vídeos amb les etiquetes #FiraModernistaTrs i #FiraModernistaTRS2020 per commemorar una de les grans cites de la ciutat, enguany cancel·lada pel coronavirus

La cita és una de les més esperades a la ciutat.
La cita és una de les més esperades a la ciutat. | AA
NacióDigital
11 de maig del 2020
La Fira Modernista de Terrassa, que enguany s'havia de celebrar aquest cap de setmana del 9 i 10 de maig i estava dedicada a l'esport, va quedar ajornada i més tard cancel·lada a causa del coronavirus. Tot i això, la pandèmia no va impedir que desenes d'internautes celebressin una de les cites més esperades a la ciutat de manera virtual.

Es tractava d'una iniciativa de Terrassa Turisme que pretenia commemorar la celebració, i que va gaudir d'una gran acollida entre la ciutadania i també entitats, personalitats i fins i tot partits polítics. Entre missatges d'ànim i amb un toc sempre desenfadat, els participants van expressar de manera unànime les ganes d'una nova edició presencial.

L'organització va fer una crida a penjar publicacions acompanyades de les etiquetes @FiraModernistaTRS i #FiraModernistaTRS2020, i la xarxa va respondre de manera molt positiva: fotos i vídeos d'altres edicions, arquitectura modernista, imatges de l'època i fins i tot persones mudades per a l'ocasió en ple confinament.

Malgrat que la iniciativa va comptar amb la participació de centenars d'usuaris anònims, partit polítics i entitats, a continuació compartim un recull de les publicacions més destacades de la primera edició en línia d'una festivitat imprescindible en el calendari de Terrassa. Per a veure més participacions virtuals, només has de buscar "#FiraModernistaTRS" o "#FiraModernistaTRS".