Per la Salut torna el sol acompanyat del vent

Inici de setmana amb temperatures iniciales més baixes que remuntaran

LaTorre
11 de maig del 2020
Un dilluns festiu amb ambient primaveral
Un dilluns festiu amb ambient primaveral | ND

Canvi radical de temps per arrencar la setmana. Una festa de la Salut que passarà de les pluges d'aquest diumenge a un dia clarament assolellat i amb un termòmetre que anirà remuntant poc a poc. El vent, però, entre el migdia i la tarda, pot bufar amb intensitat. 

El dia es llevarà amb sol i deixarà enrere els xàfecs que han caigut pràcticament durant tota la jornada de diumenge. A més, el cel lluirà sense gairebé núvols, encara que serà a la tarda quan creixeran les nuvolades.  


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha emès tres avisos per acumulació d'aigua, intensitat de vent i estat de la mar, que cap al final del dia es reduiran a dos, i limitats al nord del país, preveu un dilluns amb un cel serè, però que durant la tarda aniran acumulant més nuvolositat. Tot plegat, en un ambient amb predomini del sol.

L'ambient, però, serà una mica més fred a causa de les pluges de les últimes hores que hauran refrescat lleugerament l'ambient. La temperatura mínima es mourà entre els 8 i 13 ºC i entre els 22 i 27 ºC, la màxima, en un clar ascens del mercuri amb el pas de les hores.