GRÀFIC Primera mort per coronavirus després de tres dies sense als hospitals de Terrassa

Quinze persones han rebut l'alta en les últimes hores i 16 pacients segueixen ingressats a les unitats de cures intensives

Primera mort per coronavirus a Terrassa després de tres dies.
Primera mort per coronavirus a Terrassa després de tres dies. | Albert Alemany
08 de maig del 2020
Actualitzat a les 21:16h
Després de tres dies sense defuncions, el coronavirus s'ha endut la vida d'una persona més a Terrassa, pel que la xifra de morts defuncions provocades per la pandèmia a la ciutat es situa en 285. Tot i així, la tendència a la baixa es manté en tots els sentits, i mentre el nombre total d'hospitalitzats passa de 132 a 111, les altes ja superen les 1200 després de 15 de noves en les últimes hores. A les UCI dels hospitals egarencs hi ha 16 persones ingressades, i tot i que són dues més que les que hi havia fa dos dies, la xifra es manté estable. 



Actualment l’HUMT té cura de 39 pacients ingressats. D’aquests, 9 es troben a la UCI i 30 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden 17 més i 2 més estan amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 610 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 131 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 53 pacients en total. D’aquests, 27 es troben ingressats a planta i 7 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Un pacient es troba en hospitalització domiciliària i 18 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 596 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 154 persones.