coronavirus

FOTOS La bici, nou mètode de distribució de mascaretes a Terrassa

Un equip de voluntaris de la Creu Roja de Terrassa ha iniciat aquest matí un nou dispositiu per fer arribar el més de milió de mascaretes adquirides per l'Ajuntament a la ciutadania

per NacióDigital , 6 de maig de 2020 a les 17:00 |
Dos voluntaris entreguen mascaretes en una parada de bus, aquest matí a Terrassa | Ajuntament de Terrassa
Voluntaris de la Creu Roja de Terrassa han començat a utilitzar bicicletes, aquest dimecres, per a repartir mascaretes entre els ciutadans que es troben a les parades de tren i autobús de la ciutat. Aquesta es tracta d'una nova via de distribució, en col·laboració amb l'Ajuntament de Terrassa, del milió de mascaretes que el Consistori egarenc ha adquirit amb la intenció de repartir per la ciutat.

A més, tal com assegura l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, més enllà de l'entrega de les mascaretes, els voluntaris donen consells de cara al desconfinament progressiu de la població als col·lectius de risc, especialment a la gent gran.


 

Aquest es tracta d'un nou dispositiu per repartir el milió de mascaretes que l'Ajuntament ha adquirit. Foto: Ajuntament de Terrassa


Des de l'Ajuntament expliquen que s'estan destinant "molts esforços" per fer arribar tot el material disponible, siguin mascaretes rebudes d'altres administracions, comprades o solidàries. En aquesta direcció, aquest nou mètode se suma al repartiment que aquesta setmana es van començar al Recinte Firal mascaretes per a comerços, i desenes de milers ja han estat repartides a domicili. També se n'han repartit al transport públic.
 

 

Participació