Castellbisbal repartirà gratuïtament lots de protecció contra el coronavirus a tots els veïns

La remesa inclourà mascaretes, gel desinfectant i un manual de neteja de mans

Els lots inclouran gel desinfectant i mascaretes.
Els lots inclouran gel desinfectant i mascaretes. | Europa Press
NacióDigital
05 de maig del 2020

L'Ajuntament de Castellbisbal distribuirà lots de protecció sanitària a totes les llars del municipi. La remesa contindrà mascaretes, i gels de solució hidroalcohòlica, així com un manual per a una correcta higiene de mans.

L'anunci l'ha fet el Consistori a través d'un comunicat amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans, que l'Organització Mundial de la Salut impulsa des del 2009. Segons el text, el govern municipal "està treballant" en l'adquisició del material sanitari en qüestió.

Tenint en compte el context de crisi sanitària per la Covid-19 i aprofitant el simbolisme d’una data com la d’avui, l’Ajuntament també ha posat en marxa una campanya informativa per incidir en la importància que tothom incorpori la neteja freqüent de mans com un hàbit higiènic diari.

Així, sota el lema “Un gest tan senzill com rentar-nos les mans amb aigua i sabó, ens pot salvar la vida!”, la campanya té com a objectiu informar la població sobre la manera correcta de mantenir aquest bon hàbit d’higiene per a contenir les infeccions de coronavirus.