GRÀFIC Una quarantena de persones superen el coronavirus en els últims dies a Terrassa

Des del dijous passat s'han registrat nou defuncions i les persones ingressades cauen fins a les 201

Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia.
Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia. | Albert Alemany
04 de maig del 2020
Actualitzat a les 20:37h
Els casos positius de coronavirus continuen a la baixa a Terrassa. En aquests últims dies, des del passat dijous 30 d'abril, 41 persones han superat la malaltia. Entre l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), actualment hi ha 201 persones hospitalitzades. Les unitats de cures intensives també registren xifres inferiors a les de la setmana passada i actualment hi ha 17 persones ingressades a intensius. Pel que fa a les defuncions, nou persones no han superat la Covid-19 i ja s'acumulen 280 morts. 



Actualment l’HUMT té cura de 77 pacients ingressats. D’aquests, 8 es troben a la UCI i 69 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden 29 més i 5 més estan amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dilluns, 567 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 131 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 101 pacients en total. D’aquests, 41 es troben ingressats a planta i 9 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 6 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 45 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 567 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 149 persones.