GRÀFIC Continua el descens d'ingressos per coronavirus als hospitals de Terrassa

Actualment, 20 persones es troben ingressades a les Unitats de Cures Intensives i en tota la pandèmia han perdut la vida 268 persones

Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia.
Sanitaris de MútuaTerrassa durant la pandèmia. | Albert Alemany
Marc Solé / Anna Mira
30 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:31h
La tendència a la baixa dels ingressos per coronavirus als hospitals de Terrassa continua des que es va doblegar la corba a partir de mitjan abril. Així, actualment hi ha 244 persones ingressades amb Covid-19, de les quals 20 estan a la unitat de cures intensives (UCI), que registra xifres semblants als primers dies de la pandèmia. 

Pel que fa a les defuncions, en les últimes 24 hores han perdut la vida cinc persones més i la xifra ja arriba a les 268. Per contra, la xifra d'altres també creix exponencialment i un total de 1.075 persones ja han superat amb èxit la malaltia. 
 



Actualment l’HUMT té cura de 91 pacients ingressats. D’aquests, 11 es troben a la UCI i 80 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 13 persones hospitalitzades, i a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 36 més. Fins aquest dilluns, 530 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 128 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 110 pacients en total. D’aquests, 51 es troben ingressats a planta i 9 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 6 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 44 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 545 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 140 persones.