Una persecució al parc de Vallparadís acaba amb dos detinguts per tinença de haixix i atemptat contra l'autoritat

Prèviament, els individus havien sigut identificats i denunciats per incompliment de l'estat d'alarma

NacióDigital
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:42h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir i denunciar dos individus aquest dilluns a la tarda al parc de Vallparadís. Els individus van ser identificats per incompliment de l'estat d'alarma, sempre mostrant un comportament "alterat", segons fonts policials.

Els agents van percebre una forta olor de haixix i quan van iniciar l'escorcoll de les dues persones, una d'elles va donar una empenta als agents i va aconseguir fugir en direcció a la carretera de Montcada, on va ser interceptat per la unitat de suport.

Els agents que van aturar el sospitós van observar com tirava un paquet de tabac amb diverses peces de haixis a l'interior, presumptament dividides per a la seva venda. Les dues persones van ser detingudes i denunciades per incompliment d'estat d'alarma i detingudes per incompliment de l'estat d'alarma i atemptat contra els agents de l'autoritat.



 Si Terrassa va experimentar un lleuger repunt de denúncies en motiu del primer dia de desconfinament dels nens, aquest dilluns la xifra es va elevar a 41, 10 més que el dia anterior. Així doncs, durant el segon dia en què els nens podien sortir, la policia va veure incrementat el seu número d'actuacions per incompliment del confinament. 

En un comunicat emès pel govern municipal aquest dimarts, l'Ajuntament instava la població al "civisme i la responsabilitat" a la vegada que felicitava a "una gran majoria de la ciutadania" pel seu comportament durant l'estat d'alarma pel coronavirus i en especial, durant el primer dia de desconfinament dels nens.