Diplomes de «superheroi»: l'original proposta per a reconèixer l'esforç dels nens de Terrassa durant el confinament

La plataforma Petit Terrassa ha impulsat la campanya "Els superherois i les superheroïnes les tenim a casa"

Els nens van poder sortir el 26 d'abril després de sis setmanes tancats a casa
Els nens van poder sortir el 26 d'abril després de sis setmanes tancats a casa | Pixabay
NacióDigital
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:03h
Les plataformes familiars Petit Sabadell i Petit Terrassa han impulsat la campanya Els superherois i les superheroïnes les tenim a casa! per a reconèixer l'esforç i la paciència dels nens i nenes durant el confinament pel coronavirus. La iniciativa proposa l'expedició de certificats de superherois per a recompensar als més menuts després d'un mes i mig sense sortir de casa.

Segons la plataforma, el projecte té un doble objectiu: fer un reconeixement "explícit de la paciència, la resistència i el bon humor" i també oferir-los la possibilitat de tenir un record "divertit i desenfadat" d'aquesta situació històrica i a la vegada estranya per a molts infants. A hores d'ara, ja s'han lliurat més de 200 diplomes.

Per a elaborar els diplomes, les famílies de Terrassa han d'entrar aquí i les famílies de Sabadell han de clicar en aquest enllaç. Un cop omplert un petit formulari, els diplomes s'envien al correu dels participants per tal que els imprimeixin i els lluirin als "superherois i superheroïnes". Segons la plataforma, la idea és que el reconeixement no es limiti només als nens i altres membres de la família puguin confeccionar el seu.
 

Un exemple de diploma del document Foto: Petit Terrassa


Les dues plataformes vallesanes ja van iniciar una campanya coincidint amb l'inici del confinament per la Covid-19. Es tracta d' #EnsAjudem, un projecte que pretén proposar una quarantena d'activitats per fer a casa com manualitats, vídeos i contes.

El Petit Sabadell i el Petit Terrassa són dues plataformes online adreçades a les famílies d’aquestes dues ciutats (i de municipis del seu entorn) amb fills/es d’entre 0 i 12 anys. Entre els serveis que ofereixen hi ha una completa agenda d’activitats familiars, un portal informatiu, articles d’experts i els Clubs Petit Sabadell i Petit Terrassa, que agrupen les famílies que es registren i que, d’aquesta forma, tenen accés a informació directa, ofertes i concursos, entre d’altres. En el cas del Petit Sabadell, el Club agrupa més de 1.500 famílies mentre que en el cas del Petit Terrassa, el Club l’integren 1.300 famílies.