Unes mascaretes amb la bandera de Terrassa aixequen polseguera a la xarxa

L'Ajuntament va compartir la iniciativa d'una empresa egarenca i va rebre crítiques dels usuaris

Una empresa egarenca ha dissenyat mascaretes amb la bandera de la ciutat.
Una empresa egarenca ha dissenyat mascaretes amb la bandera de la ciutat. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
28 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:46h
L'empresa egarenca L'InformalDesign ha confeccionat una vintena d'originals dissenys de mascaretes de roba, que comercialitza a través de la seva web. D'entre aquests, en destaca una mascareta que presenta la bandera de Terrassa.

L'Ajuntament de Terrassa, que va compartir la iniciativa a través de xarxes socials, va rebre nombroses crítiques d'usuaris, que es preguntaven "quins interessos té" el consistori amb l'empresa venedora o recriminaven la "injustícia" que suposava aquesta promoció per a les persones que "fa cinc setmanes cosint mascaretes" de manera anònima i de franc.

  Cada peça té un preu de 5,50 euros, dels quals un euro anirà destinat a la Creu Roja de Terrassa. Altres dissenys del catàleg de la botiga són el de la bandera LGTBIQ+, o les boques de coneguts personatges de ficció com el Joker o l King Kong. També n'hi ha que evoquen al famós "Tot anirà bé", i fins i tot una conté figuretes representatives dels col·lectius essencials acompanyades del missatge "Moltes gràcies". Consulta aquí tots els dissenys disponibles.