S'incrementa el servei d'autobús a Terrassa

Serà a partir d'aquest dilluns i es fa en previsió de l’increment progressiu de la demanda que s’espera els pròxims dies

S'incrementa l'oferta d'autobusos a la ciutat.
S'incrementa l'oferta d'autobusos a la ciutat. | Terrassa Mobilitat
NacióDigital
27 d'abril del 2020
Actualitzat a les 7:52h
A partir d'aquest dilluns s’incrementa el nombre de vehicles a algunes línies, mantenint les normes de distanciament social per contenir el coronavirus. Amb els primers passos de desconfinament s'ha acordat recuperar algunes línies d'autobús davant la previsió d’increment de la demanda que es produirà progressivament els propers dies.

Es farà sense posar en perill en cap moment les mesures de distanciament, essencials per contenir el coronavirus. L’increment del servei de transport públic en autobús s’orienta a les línies on actualment ja se supera en alguns viatges el límit de 15 persones en un sol trajecte, valor que garanteix la distancia de seguretat de 1,5m entre persones.

També s’aplicarà en línies que actualment estan dins un interval de 75-100% de la capacitat màxima indicada anteriorment. Això implica un increment a les línies 1,3, 4, 8 i 9. També es crearà un servei de reforç flexible, que només s’activarà si se supera el nombre de viatgers, a les línies 5 i 6, que actualment estan en un interval entre el 50 i el 60%.

En aquesta fase no es preveuen increments pels dies de cap de setmana. Els principals canvis respecte al servei actual són: que es redueix el temps de pas entre els vehicles respecte a l'oferta actual i s’augmenta el nombre de vehicles en servei els dies laborables de 29 a 37, mentre que els dissabtes i diumenges continuaran el mateix nombre de vehicles.