Denunciada per quart cop una persona reincident que havia visitat un amic durant l'estat d'alarma a Terrassa

L'individu va intentar fugir quan van arribar els agents i es va amagar en una casa particular, motiu pel qual també va ser denunciat

LaTorre
24 d'abril del 2020
Quinze minuts abans de les 12 de la nit d'aquest dijous, diversos veïns van informar la Policia Municipal que en un habitatge del carrer de Galvani hi havia la música molt alta. Un cop al lloc indicat, els agents van accedir al pis d'origen, on la mñusica va parar de cop quan els efectius van tocar el timbre.

En aquell moment, un veí va avisar que una persona havia accedit a l'entrada de casa seva, presumptament amagant-se dels agents. Per aquest motiu, es va identificar i denunciar l'individu, que ja havia estat denunciat en tres ocasions per saltar-se l'estat d'alarma. A més, també se li van obrir diligències per entrar a un habitatge aliè. La persona que va obrir la porta de l'immoble on la música sonava amb potència va ser denunciada per no respectar el descans dels veïns.

La Policia Municipal ha denunciat a 28 persones per no complir el Decret d’Estat d’Alarma en diferents actuacions i per diferents motius al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.