«Hauríem de donar les gràcies cada dia»: el missatge final de la campanya municipal d'agraïment

L'Ajuntament de Terrasa dóna per finalitzada la campanya "Gràcies", en què ha volgut agraïr la tasca contra el coronavirus de diversos col·lectius professionals i socials

La campanya ha servit per agraïr als col·lectius socials i professionals la seva tasca en la lluita contra el coronavirus.
La campanya ha servit per agraïr als col·lectius socials i professionals la seva tasca en la lluita contra el coronavirus. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:18h
L'Ajuntament de Terrassa ha culminat aquest divendres la campanya "Gràcies", amb la qual el consistori ha volgut transmetre el seu agraïment a cada un dels col·lectius professionals i socials per la seva tasca en la lluita contra el coronavirus.
 
Després de prop d'un mes, la sèrie ha servit per donar les gràcies als serveis considerats com a "essencials" com professionals sanitaris, personal de neteja o agents de policia, però també als nens i nenes, als informàtics o els tècnics de manteniment. Els textos diaris d'agraïment anaven acompanyats d'il·lustracions d'Òscar Andrés Castillo.

A través d'una última publicació amb tots els col·lectius representats i un comunicat -que pots llegir aquí-, el consistori egarenc ha donat per acabat l'homenatge tot recordant que "hauríem de donar les gràcies, cada dia, a milers de persones".