GRÀFIC Els hospitals de Terrassa registren la xifra de morts diàries més baixa des de l'inici de la pandèmia

Les UCI compten amb 34 pacients ingressats per segon dia consecutiu, la xifra més baixa des del 20 de març

Un grup de professionals sanitaris que treballa contra el coronavirus.
Un grup de professionals sanitaris que treballa contra el coronavirus. | Francisco Àvia
23 d'abril del 2020
Actualitzat el 24 d'abril a les 9:34h
Els hospitals de Terrassa han registrat la xifra més baixa de morts en una jornada des de l'inici de la pandèmia de la ciutat. Així doncs, des del 24 de març a Terrassa hi han mort 252 persones a causa del coronavirus, amb un mínim de quatre de diàries des d'aleshores. Tot i així, en les últimes hores tan sols ha mort un pacient.

Pel que fa a la xifra d'hospitalitzats, aquesta es situa per primer cop per sota dels 350 des del 26 de març, en què n'hi havien 329. Actualment, 348 persones es troben ingressades als hospitals de Terrassa, 34 de les quals, per segon dia consecutiu, a la UCI. D'aquesta manera, les Unitats de Cures Intensives se situen presenten la xifra més baixa des del 20 de març. Les altes, després de 19 en les últimes 24 hores, se situen en 952.
 
Actualment l’HUMT té cura de 115 pacients ingressats. D’aquests, 19 es troben a la UCI i 96 a planta. A més, a Vallparadís hi ha 37 persones hospitalitzades, i a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, 49 més. Fins aquest dimecres, 462 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 120 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 157 pacients en total. D’aquests, 86 es troben ingressats a planta i 15 més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. 11 pacients es troben en hospitalització domiciliària i 46 es troben a l’Hospital i a la Llar Residencial Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 490 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 132 persones.