El MútuaTerrassa també celebra Sant Jordi en plena emergència sanitària

L'hospital egarenc ha organitzat la tercera edició del Concurs de Contes, ha elaborat un original vídeo per narrar l'obra guanyadora i ha publicat el quart recull de mostres de suport

L'hospital ha celebrat la diada malgrat l'emergència sanitaria.
L'hospital ha celebrat la diada malgrat l'emergència sanitaria. | Salut
LaTorre
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:43h
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha impulsat diverses iniciatives per celebrar un Sant Jordi marcat pel confinament. Tal com expliquen des del centre, l'emergència sanitaria provocada pel coronavirus fa viura un Sant Jordi "força atípic i diferent" però insisteixen en no deixar "passar per alt la celebració" d'aquesta festivitat.

Per una banda, l'adversitat de la situació no ha aturat la celebració del tercer concurs del Contes de Sant Jordi, que enguany ha guanyat la història "Jan, traductor de balenes", una obra que aborda la diversitat funcional i promou una societat inclusiva. L'obra vencedora ha sigut reproduïda en un original vídeo, amb la naració de professional sanitari acompanyada d'il·lustracions.

D'altra banda, el centre ha impulsat la publicació del quart volum de textos i dibuixos fets arribar al personal professional de MútuaTerrassa. La publicació del recull, que conté una setantena de missatges escrits i unes quaranta il·lustracions. A mitjans de març, l'hospital va començar a rebre mostres d'agraïment, que ara ja es conten en centenars. A finals del mes passat es va publicar la primera edició, i fins ara s'han aplegat reculls fins arribar a la quarta, que ha vist la llum amb motiu de la diada.