Denunciat per anar de Barberà a Terrassa per comprar carn

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat cinc persones al llarg de dimarts per saltar-se el confinament

Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus.
Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus. | Anna Mira
LaTorre
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:49h
Les denuncies per saltar-se les normes de confinament establertes per l'estat d'alarma segueixen a Terrassa. Aquest dimarts han estat cinc les persones denunciades per la Policia Municipal de Terrassa. Una de les denúncies va ser per una persona que conduia per l’avinguda de les Glòries Catalanes. La policia el va aturar en veure que cometia una infracció de circulació. En el moment d’identificar aquesta persona, els agents van comprovar que era resident a Barberà del Vallès.

En preguntar els agents pel motiu del desplaçament, aquesta persona va declarar que havia anat a comprar a una carnisseria de Terrassa, de manera que va ser denunciada per incompliment del decret d’alarma. Els fets van passar a les 9.22 del matí. Més tard, a les 19.47 h, al carrer de l’Infant Martí, una dotació policial va detectar dues persones passejant juntes. Aquestes persones no van poder justificar el motiu de la seva presència al carrer, motiu pel qual els agents les van denunciar.

Finalment, a les 15.13 h d’ahir dimarts, una patrulla va identificar dues persones que anaven juntes pel carrer, a l’avinguda del Vint-i-dos de juliol. Cap de les dues persones va poder justificar el motiu de trobar-se al carrer, motiu pel qual van ser denunciades. Els agents, a més, van comprovar que sobre una de les dues persones hi havia una ordre judicial de detenció per trencament de condemna, dictada pel jutjat Penal 2 de Manresa.