coronavirus

VÍDEO Uns veïns de Terrassa versionen La Trinca: «A la merda la Festa Major»

La família ha versionat la lletra amb les activitats més simbòliques de la Festa Major de Terrassa, que enguany ha quedat suspesa pel coronavirus

per LaTorre, 21 d'abril de 2020 a les 17:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat 15 d'abril es va saber que enguany a Terrassa no se celebrarà la Festa Major per l'emergència sanitària del coronavirus. L'Ajuntament treballa perquè del 3 al 8 de juliol, quan estava previst omplir els carrers de cultura popular, es puguin fer algunes activitats "simbòliques" i "virtuals", d'acord amb les mesures de sanitat establertes. Una notícia que tot i ser esperada molts van rebre com un gerro d'aigua freda en ple confinament. Una família de Terrassa fins i tot ha versionat la mítica cançó de La Trinca, Festa Major, amb tot allò que no hi haurà enguany a la ciutat. Titulada A la merda la Festa Major, els germans apareixen en el vídeo representant diverses activitats de la Festa Major terrassenca com el Raval Infernal, el ball de l'Estapera, El Jove, la Pájara l'elecció del cap gros, sardanes o castells, entre d'altres. 

 

Participació