Terrassa celebrarà una gran festa d'aniversari per tots els infants que han fet anys durant el confinament

És coordinarà amb la gran festa ciutadana de retrobament, quan la situació sanitària ho permeti

21 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:47h
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
Una gran festa d'aniversari postconfinament. Són moltes les persones que aquests dies celebren el seu aniversari i per això, l'Ajuntament de Terrassa s'ha compromès en celebrar els aniversaris dels més petits amb una gran festa ciutadana, quan la situació ho permeti.

Des del Consistori avancen que la festa es dissenyarà de forma participativa amb les entitats del sector i amb els infants de la ciutat. Aquesta activitat es coordinarà amb la gran festa ciutadana de retrobament que s’ha anunciat recentment i en la qual ja s’hi està començant a treballar, sempre tenint en compte el calendari que determini la situació sanitària, apunten fonts municipals. 

La voluntat del Govern municipal és que aquesta activitat, com totes les que tinguin relació amb aquest període de confinament i estat d’alarma, sigui el més participativa i transversal possible, que sigui una activitat festiva de dinamització ciutadana. L'Ajuntament terrassenc també farà una cerimònia de dol col·lectiva per a totes les persones que hagin perdut un familiar o amic durant la crisi del coronavirus.