Denuncien un veí de Terrassa per fer una festa a casa en ple confinament

Al llarg del cap de setmana la policia local va denunciar un centenar de persones

Nous vehicles híbrids de la Policia Municipal de Terrassa.
Nous vehicles híbrids de la Policia Municipal de Terrassa. | Aj. Terrassa
LaTorre
21 d'abril del 2020
Aquest cap de setmana la Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un total de 92 persones per no complir l'estat d'alarma. Gairebé la meitat de les denúncies (40) es van fer durant el divendres, mentre que dissabte se’n van fer 30 persones i 22, entre diumenge i la matinada de dilluns. 

Entre aquestes, destaca la d’una persona que feia una festa a casa diumenge passada la mitjanit. Alertada per un veí, una dotació va desplaçar-se al domicili, ubicat a la carretera de Matadepera, a la 1.16 h, i va comprovar que efectivament s’hi estava fent una festa amb la música molt alta. L’amfitrió va ser denunciat i es va negar a identificar la resta de persones que hi eren.

També es van denunciar diverses persones que estaven al carrer sense justificació i amb susbstàncies estupefaents a sobre. Divendres, 17 d’abril, es van organitzar diferents controls de vehicles en diverses zones de la ciutat, amb un total de 152 identificacions i vuit denúncies. També hi va haver divendres altres casos de persones denunciades per circular en vehicles sense justificació.

La policia local també va denunciar dos conductors que es trobaven dins de vehicles estacionats sense cap motiu justificable, un al camí forestal de Torrebonica i l’altre al torrent de la Betzuca. La resta de les denúncies del dia van ser majoritàriament a persones per anar a peu pel carrer sense cap causa justificada. Dissabte, 18 d’abril, la majoria de denúncies corresponen a persones que anaven a peu pel carrer sense motiu justificat, com ara una dona denunciada a la plaça de Vicenç Ferrer per estar jugant amb la seva filla als jocs infantils.