L'Ajuntament de Terrassa celebrarà aquest abril el primer ple telemàtic de la història

Es farà dimecres 29 i es podrà seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament

Ple municipal de Terrassa.
Ple municipal de Terrassa. | Marc Solé
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:10h
La crisi del coronavirus ha fet repensar les maneres de treballar i la tecnologia ha estat clau per seguir fent tasques de manera no presencial. Serà el cas també del ple municipal del mes d'abril de Terrassa que se celebrarà de manera telemàtica per primera vegada a la història. Així, els 27 regidors de l'Ajuntament terrassenc podran debatre sobre les qüestions d'actualitat de la ciutat i aprovar 

Es farà el pròxim dimecres 29 d'abril a partir de les 15 hores i es podrà seguir a través del canal de Youtube de l'Ajutnament de Terrassa o a través de la seva pàgina web. L’activitat institucional ja es va reprendre fa uns dies amb la celebració de la Junta de Portaveus, a més de les reunions del Govern municipal que s’han fet diàriament des de l’activació de l’estat d’alarma.

Aquesta setmana, però, s’ha engegat de ple tota la maquinària per a la celebració del Ple, condicionat a la situació d’excepcionalitat actuals, amb la convocatòria i celebració de les comissions informatives corresponents. Així l’Ajuntament de Terrassa recuperarà les sessions plenàries després de la suspensió, a causa de l’estat d’alarma, del ple corresponent al mes de març.