L'Ajuntament de Terrassa dona suport al desconfinament dels menors

En un comunicat, el consistori demana que l'acció tingui en compte "la conciliació de lesfamílies, les necessitats del teletreball i els horaris d’infants i joves"

LaTorre
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:15h
L'Ajuntament de Terrassa, a través d'un comunicat, posa en relleu la seva satisfacció per l'anunci del desconfinament dels menors malgrat la crisi del coronavirus a Espanya. El text, que inicia declarant que "la infància i el jovent porten masssa temps sense poder sortir de casa" demana que es tinguin en compte aspectes com "la conciliació de les famílies, les necessitats del teletreball i els horaris d'infants i joves".

En aquesta direcció, el consistori egarenc celebra que el debat estigui "a l'esfera pública i política", i reclama rigorositat en l'anunci i les condicions establertes, que es coneixeran aquesta setmana. Llegeix el comunicat sencer aquí.

A més, l'escrit remarca que la sortida "haurà de complir les normes que estableixin les autoritat sanitàries", ja que la salut i la seguretat "són prioritàries". També s'hi recorda que de moment, les zones de joc de la ciutat queden vetades.

Aquest dissabte en roda de premsa, Pedro Sánchez anunciava la prorroga de l'estat d'alarma fins al 9 de maig i a la vegada, avançava la proposta de desconfinament pels menors d'edat. Ambdues qüestions seran debatudes aquest dimarts al consell de Ministres i proposades a la pròxima sessió del Congrés dels Diputats.