coronavirus

Els partits de l'Ajuntament de Terrassa renuncien a l'assignació d'abril i la destinaran a educació

En total, els cinc partits donaran 29.000 euros

per LaTorre, Terrassa | 17 d'abril de 2020 a les 09:00 |
Regidors de l'Ajuntament de Terrassa pel mandat 2019-2030. | Aj. Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els cinc grups municipals dels partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Terrassa han decidit renunciar a la seva assignació econòmica del mes d'abril i destinar els diners a educació. Així es va acordar per unanimitat a la Junta de Portaveus del dia 14 d'abril. En total es destinaran 29.000 euros al fons de contingència per educació.

Amb aquesta mesura, els Grups Municipals volen pal·liar els efectes provocats per la crisi sociosanitària causada per la Covid-19 i impulsar, d’aquesta manera, actuacions destinades a afavorir l’equitat i la igualtat d’oportunitats en l’educació de tot l’alumnat de la ciutat i el seu accés a la formació acadèmica mentre duri el confinament decretat per l’estat d’alarma.


La quantitat d’aquestes assignacions amb què es doten els grups municipals per al desenvolupament de les funcions que tenen legalment determinades, varia en funció
del nombre de regidors obtingut per cada grup. Així, Tot per Terrassa renunciarà a 9.250 euros, el PSC a 7.000 euros, ERC a 5.500 euros, Ciutadans a 4.000 euros i Junts per Terrassa a 3.250 euros.  

 

Participació