La segona edició del Fred Festival de Terrassa, posposada per l'octubre

L'esdeveniment que comptava amb l'actuació de grups catalans com Oques Grasses o Mishima, s'havia de celebrar el cap de setmana del 15 i 16 de maig

LaTorre
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:26h
La segona edició del Fred Festiva de Terrassa, que havia d'acollir el Parc Audiovisual de Catalunya el cap de setmana del 15 de maig, queda posposada al 16 i 17 d'octubre a causa de l'estat d'alarma pel coronavirus. Tot i el canvi de dates, fonts de l'organització consultades per LaTorre recorden que el cartell no patirà cap modificació i que per tant, es manté.

En aquesta edició, Oques Grasses i Mishima havien d'encapçalar un cartell protagonitzat per una desena d'artistes i grups catalans d'estils variats. El festival, que té per objectiu portar a la ciutat artistes catalans de renom i locals, pretén ser una cita dins del panorama musical català a través de concerts en petit format. Consulta aquí el cartell de la segona edició del Fred Festival.



Davant la situació "d'incertesa" causada pel coronavirus, l'organització reconeix a aquest mitjà que per un festival organitzat "per tan sols set persones" l'ajornament és una jugada arriscada, i per això han emprès una campanya de suport a la seva web. Les persones que ja tenen entrada poden adquirir una tote bag per 15€, i la resta poden pagar 40€ pel pack que inclou el mateix producte i l'abonament, valorat en 25€.

En aquesta direcció, justifiquen l'ajornament i la petició d'ajuda afirmant que Terrassa "es mereix aquest projecte de ciutat i la cultura està passant per un moment complicat que necessita més que mai el recolzament de tots perquè la roda segueixi girant".