Coneix les noves dates dels espectacles afectats pel coronavirus al Centre Cultural Terrassa

Alguns dels espectacles programats han quedat suspesos definitivament

Façana del Centre Cultural Terrassa
Façana del Centre Cultural Terrassa | CCT
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:14h
La cultura és un dels àmbits més castigats per l'estat d'alarma pel coronavirus, que prohibeix les aglomeracions de gent. A Terrassa, el Centre Cultural Terrassa ha cancel·lat totes les activitats programades fins el 6 de juny: algunes s'han reprogramat, altres s'han suspès i en altres casos es busca nova data, encara per determinar. Així doncs, el calendari de la Temporada de Primavera es veurà alterat.

Per ara, alguns dels concerts previstos en aquestes dates i que s'han ajornat per la tardor son les actuacions del mag Jorge Blass, la del grup català Manel, la del Ballet de Sant Petersburg, l'espectacle Dumbo, l'actuació de Brodas Bros, El Pot Petit, el musical Annie i la gala d'homenatge a Gala Alonso. 

D'altra banda els espectacles suspesos definitivament són el musical Dr Jekyll & Mr. Hyde, el concert de Lluís Gavaldà, el concert Stabat Mater a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès, el concert d'Elena Gadel, l'actuació de l'Andrea Motis Quartet, la del Ballet de Barcelona i la del Ballet d'Inssbrück. Pel que fa a quest últim, es preveu que vingui el 2021 amb un nou espectacle.

Consulta aquí totes les noves dates dels espectacles ajornats i compra'n aquí les entrades.

També hi ha actuacions previstes pel maig que patiran modificacions, però que de les que encara no és coneix la nova data. Les funcions que es troben en aquesta situació són la doble actuació de Quim Masferrer el dissabte 30 de maig, l'espectacle Cobertura, de Bruno Oro, previst pel 24 de maig o la interpretació de la 9a de Beethoven, de la Crea Dance Company i prevista pel divendres 22 i el dissabte 23 de maig. La xerrada del biòleg David Bueno, prevista pel 8 de juny, i l'obra El pare de la Núvia, protagonitzada per Joan Pera i prevista pel 5 de juliol, de moment es mantenen.

Les persones que tenien entrades per les actuacions cancel·lades poden posar-se en contacte amb el Centre Cultural Terrassa a través del correu taquilla@fundacioct.cat o al telèfon 93 519 70 39, operatiu de dilluns a dissabte de 17 a 20 h.

En aquest sentit, el CCT es compromet a tornar l'import de les adquisicions: les persones que van comprar entrades pel web rebrar la devolució automàticament. Les persones que van comprar-les a taquilla, fos en efectiu o amb targeta, hauran d'acudir a les instal·lacions del CCT quan les autoritats en permetin la obertura.