GRÀFIC INTERACTIU Cauen els ingressos per coronavirus a Terrassa

Actualment a la ciutat hi ha 742 casos positius, i 524 persones han estat donades d'alta

L'Hospital de Terrassa
L'Hospital de Terrassa | Georgina Albreda
10 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:43h
Les altes per coronavirus segueixen augmentant als hospitals de Terrassa, i en les últimes 24 hores, 38 persones han superat el virus a la ciutat. Fins ara, 524 pacients han estat donat d'alta. Aquest divendres, a més, s'ha registrat una caiguda dels ingressos.  Per ara, als centres mèdics egarencs hi ha diagnosticats 742casos, dels quals 535 es troben hospitalitzats, 44 menys que dijous. 

Del nombre total, 61 casos segueixen a la Unitat de Cures Intensives, xifra que suposa la dada més baixa d'ingressats a la UCI des del 28 de març.

Pel que fa a les morts per coronavirus, si aquest dimarts s'assolia la xifra diària més baixa, aquest dimecres hi ha havia un petit repunt i en les últimes hores, a Terrassa hi han mort cinc persones a mans de la pandèmia. En total, als hospitals egarencs ja hi han mort 178 persones a causa del virus.

 
 

Aquest djous, l'Hospital Universitari Mútua Terrassa atén 392 pacients, 189 dels quals en seguiment domiciliari. Al centre hi ha 203 persones ingressades, 31 d'aquestes a la UCI. 55 pacients resten hospitalitzats a Vallparadís, i 55 persones més es troben a l'hospital de campanya de l'Hotel Terrassa Park. Entre aquestes instal·lacions, totes a càrrec de l'HUMT, s'han registrat 87 defuncions i 261 altes des de l'inici de la pandèmia.

Al Consorci Sanitari de Terrassa hi ha 240 pacients positius atesos. D'aquests, 176 es troben ingressats a l'Hospital de Terrassa, on hi ha 30 ingressats a la UCI. 18 casos més es troben en hospitalització domiciliària i 46 segueixen estables a l'Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer.