Les altes per coronavirus pugen amb força a Terrassa, on també van a l'alça els pacients hospitalitzats per Covid-19

39 persones han superat la pandèmia en les últimes hores a la ciutat, on hi ha 541 persones ingressades

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
08 d'abril del 2020
Actualitzat el 09 d'abril a les 11:14h
Les altes per coronavirus segueixen augmentant als hospitals de Terrassa, i en les últimes 24 hores, 39 persones han superat el virus a la ciutat. Fins ara, 445 pacients han estat donat d'alta. Per ara, als centres mèdics egarencs hi ha diagnosticats 818 casos, dels quals 541 es troben hospitalitzats.

Quant a pacients ingressats, després d'una devallada de vuit pacients en el dia anterior, la xifra creix en onze pacients, respecte als 530 de dimarts. D'aquest nombre total, 67 casos segueixen a la Unitat de Cures Intensives, xifra que suposa la dada més baixa d'ingressats a la UCI des del 29 de març.

Pel que fa a les morts per coronavirus, si aquest dimarts s'assolia la xifra diària més baixa, aquest dimecres hi ha hagut un petit repunt i en les últimes hores, a Terrassa hi han mort sis persones a mans de la pandèmia. En total, als hospitals egarencs ja hi han mort 166 persones, 18 de les quals en els últims tres dies, dades que demostren un recés.

 
 

Aquest dimarts, l'Hospital Universitari Mútua Terrassa atén 427 pacients, 187 dels quals en seguiment domiciliari. Al centre hi ha 240 persones ingressades, 36 d'aquestes a la UCI. 48 pacients resten hospitalitzats a Vallparadís, i 59 persones -nou més que ahir- es troben a l'hospital de campanya de l'Hotel Terrassa Park. Entre aquestes instal·lacions, totes a càrrec de l'HUMT, s'han registrat 83 defuncions i 220 altes des de l'inici de la pandèmia.

Al Consorci Hospitalari de Terrassa hi ha 284 pacients positius atesos. D'aquests, 216 es troben ingressats a l'Hospital de Terrassa, on hi ha 31 ingressats a la UCI. 23 casos més es troben en hospitalització domiciliària i 45 segueixen estables a l'Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer.