Torna el mercat setmanal de la plaça de Cal Baldiró de Matadepera després d'un mes d'absència

Aquesta setmana només hi haurà un dels paradistes, i la setmana que ve ja hi seran tots al complert

Clients i paradistes al mercat de la plaça de Cal Baldiró de Matadepera.
Clients i paradistes al mercat de la plaça de Cal Baldiró de Matadepera. | Aj. Matadepera
LaTorre
08 d'abril del 2020

Després de tres dijous d'absència, aquest dijous 9 d'abril torna el mercat setmanal a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera. De moment, només hi serà una de les parades, la dels Germans Pla, i la setmana que ve ja s'incorporarà la de l'Ivan i l'Eli.


En aquesta direcció, i per evitar aglomeracions, es demana que "en la mesura del possible" es faci la comanda per telèfon per després passar-la a recollir presencialment el mateix dijous. Amb aquest objectiu, Germans Pla ha habilitat el telèfon 617 99 10 07. A partir del dijous 16, en què també hi serà present l'Ivan i l'Eli, el número de contacte és 667 76 76 59 i el correu electrònic [email protected].

Amb la intenció que tothom compleixi amb les precaucions i tot recordant la vigència de l'estat d'alarma pel coronavirus, l'Ajuntament de Matadepera ha elaborat una guia amb una sèrie de mesures per qui decideixi assistir al mercat. A part de respectar la distància de seguretat, caldrà anar amb la boca i el nas tapat i es recomana pagar en targeta. Consulta aquí la guia.