coronavirus

Terrassa registra el menor nombre de morts en un dia per coronavirus

En les últimes hores, tan sols tres persones han perdut la vida a causa de la pandèmia a la ciutat

per Anna Mira/Marc Solé , 7 d'abril de 2020 a les 18:25 |
L'Hospital de Terrassa. | Georgina Albreda
El coronavirus segueix present a Terrassa, però de mica en mica va perdent força: en les últimes 24 hores als hospitals de la ciutat hi han mort 3 pacients per coronavirus, el que suposa el nombre més baix de defuncions en un dia des del 24 de març. En termes generals, les defuncions ja es conten en 160: 80 han mort a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i 80 més al Consorci Sanitari de Terrassa (CST).

Pel que fa a les altes, les xifres també són esperançadores: el nombre de pacients recuperats segueix a l'alça a Terrassa i ja supera les 400. En concret són 406 les persones que han aconseguit vèncer el virus als hospitals egarencs, 47 de les quals en les últimes 24 hores.


 
 

A hores d'ara, hi ha 801 casos confirmats a càrrec dels centres sanitaris egarencs, i 530 pacients segueixen hospitalitzats, 67 dels quals a la Unitat de Cures Intensives (UCI). D'aquesta manera, en l'últim dia s'han confirmat 12 nous contagis i la xifra d'ingressats es redueix en 8 pacients, ja que aquest dilluns n'eren 538.

Aquest dimarts, l'HUMT atén 430 pacients, dels quals 177 es troben en seguiment domiciliari i 253 es troben ingressats, 37 dels quals a planta. 37 pacients més es troben ingressats a Vallparadís, 50 casos a l'hospital de campanya de l'Hotel Terrassa Park. Avui dia, 195 persones han sigut donades d'alta en aquests centres.


D'altra banda, el CST atén 284 casos positius de coronavirus. D'aquests, 213 es troben a l'Hospital de Terrassa -30 dels quals a la UCI-, 27 en hospitalització domiciliària i 44 entre l'Hospital i Llar Residencial Sant Llàtzer. Des de l'inici de la pandèmia, 211 persones han sigut ja donades d'alta pels professionals del Consorci Sanitari de Terrassa.
 
 

 

Participació