coronavirus

Denunciat per dormir al cotxe en un aparcament de l'avinguda del Vallès de Terrassa

Durant el dilluns, 23 persones van ser denunciades a la ciutat per incompliment de l'estat d'alarma

per LaTorre , 7 d'abril de 2020 a les 19:30 |
Aquest dilluns, pels volts de les 20.40 h del vespre, una trucada d'un particular va avisar a la Policia Municipal que hi havia un establiment obert al carrer d'Holanda, del qual entrava i sortia gent. Una dotació del cos va acudir al lloc, on va poder comprovar que se sentia música provinent de l'interior del local. Un cop dins, els agents van trobar-hi tres persones, que van quedar denunciades per incompliment de l'estat d'alarma.

Pel volts de els 18 h, els agents policials també van haver d'intervenir per denunciar un jove que es trobava a l'interior d'un pati comunitari, al carrer de Dom Bosco voltant amb un patinet. Diversos veïns havien avisat prèviament dels fets.


En una altra ocasió, a les 4.10 de la matinada, una dotació de la Policia Municipal ha denunciat una persona que es trobava dormint a l'interior del seu vehicle, a l'aparcament d'un establiment comercial de l'avinguda del Vallès sense cap causa justificada. 

A part d'aquestes dues intervencions, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar durant tota la jornada de dilluns a 23 persones. La gran majoria circulaven per carrer o es trobaven assegudes en bancs sense poder justificar el seu motiu.

 

Participació