DOCUMENT Terrassa dissenya un cartell contra la violència de gènere i anima la ciutadania a penjar-lo

L'Ajuntament de Terrassa emplaça a imprimir-lo i enganxar-lo "a la comunitat de pisos, a l'ascensor o a la botiga" per combatre la violència contra les dones durant el confinament

L'Ajuntament emplaça a penjar el cartell.
L'Ajuntament emplaça a penjar el cartell. | Arxiu
LaTorre
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:55h
El confinament pel coronavirus pot obligar a moltes víctimes de violència de gènere a conviure amb el seu agressor. Conscients d'aquest fet, les autoritats han actuat des del primer moment, i després d'altres accions l'Ajuntament de Terrassa ha impulsat una nova eina per combatre la violència envers les dones durant el confinament.

Atenció a la violència masclista (24h): 900 900 120 / 016
Whatsapp: 671 778 540




Així doncs, sota el lema "Truca. Estem amb tu les 24 hores", el consistori egarenc ha posat un cartell a disposició de la ciutadania i anima a penjar-lo "a la comunitat de pisos, a l'ascensor, a la botiga..." amb la intenció de conscienciar i també prevenir possibles casos de violència de gènere a la ciutat. 

El document, que pot descarregar-se aquí, mostra tots els telèfons de contacte, adreces d'interès, i el missatge "no estàs sola. Si estàs en perill, truca" en negreta. La intenció de l'Ajuntament és que el missatge "arribi a totes les dones que sigui possible" i així combatre la violència de gènere durant l'estat d'alarma.