entitats - òmnium cultural

Sis alumnes de Terrassa, guardonats al Premi Sambori d'Òmnium, en què hi participaven 3.250 alumnes de tot Vallès

Són estudiants de l'Andersen, l'escola Cingle, l'escola Tecnos i l'institut Montserat Roig

per LaTorre, 7 d'abril de 2020 a les 17:30 |
Premiats del Premi Sambori del Vallès Occidental | Òmnium Cultural
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els alumnes de Terrassa han tingut molt bons resultats en la convocatòria anual del Premi Sambori, organitzat per Òmnium Cultural, i que és l'únic premi de narrativa en català adreçat als centres educatius dels Països Catalans. La festa d'entrega d'aquests guardons a la demarcació del Vallès Occidental s'havia de celebrar el passat 26 de març al Museu Municipal Castell, però l'emergència sanitària de la Covid-19 va obligar a suspendre-la.

Tot i això, Òmnium ha volgut fer públics els guanyadors d'aquesta fase de demarcació, que passaran a la final que determinarà els guanyadors de Catalunya. En concret, sis alumnes de quatre centres educatius diferents de Terrassa han estat seleccionats per passar a la final d'entre els 3.250 alumnes de 37 centres que hi han participat.


Es tracta de Lara Almaráz, de cicle inicial de primària de l'escola Andersen, amb Plouen coses estranyes; Irina Colomé, del cicle mitjà del mateix centre, amb La caixa misteriosa; Lia Poveda, del cicle superior del mateix Andersen, amb Poc a poc i bona lletra; Paula Cerdán, del primer cicle de secundària de l'institut Montserrat Roig i autora d'Ara soc jo; Mar Nieto, del segon cicle de secundària de l'escola Tecnos amb Senyor professor i Mar Pumares, estudiant de batxillerat de l'escola Cingle, amb L'home de les culleres.

La resta dels seleccionats a la comarca del Vallès Occidental la podeu consultar en aquest enllaç. Segons les bases del Premi, el guanyador es donarà a conèixer durant la segona quinzena de maig.


 

Participació