GRÀFIC INTERACTIU Els ingressos a l'UCI s'estabilitzen als hospitals de Terrassa

En les últimes 24 hores hi ha hagut nou defuncions i 18 persones han estat donades d'alta

Gràfic de coronavirus de Terrassa.
Gràfic de coronavirus de Terrassa. | ND
LaTorre
06 d'abril del 2020
Actualitzat el 07 d'abril a les 9:00h

Inauguració nova UCI Hospital Universitari MútuaTerrassa Foto: Anna Mira


Els hospitals de Terrassa han sumat nou morts i 18 per coronavirus en les últimes 24 hores. Fins ara, 157 persones han perdut la vida a causa de la pandèmia a la ciutat. A més, actualment hi ha 789 casos positius a càrrec dels hospitals egarencs, on ja hi han sigut donades d'alta 359 persones. Aquestes dades es desprenen de l'informe diari emès per l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Hospitalari de Terrassa (CST).

La xifra de positius a Terrassa aquest dijous és de 789, 538 es troben hospitalitzats -68 dels quals a la UCI-. De fet, des de fa una setmana els ingressats a la UCI s'han estabilitzat entre els 68 i les 71 persones. D'altra banda, des d'ahir s'han produït nou defuncions i malgrat que no les morts no s'aturen, es mantenen en una mitja diària estable. Consulta aquí l'evolució del coronavirus a Terrassa.

 
 


Ara per ara, l’HUMT té cura de 426 pacients positius de coronavirus. D'aquests casos, hi ha 268 persones ingressades a MútuaTerrassa -40 de les quals a la Unitat de Cures Intensives-, 158 en seguiment domiciliari, 34 d’ingressats a la Fundació Vallparadís i 44 més a l’hospital de campanya de l’Hotel Terrassa Park. Fins ara, al centre s’hi han produït 79 defuncions mentre que 172 persones hi han sigut donades d’alta.

Al CST la xifra s'enfila fins als 286 casos confirmats. D'aquests, 285 es troben ingressats a planta -la major part a l'Hospital de Terrassa però també a Sant Llàtzer-, 24 en seguiment domiciliari i 29 es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI). A causa del Covid-19, al CST s’hi han produït 78 defuncions i 187 persones hi han sigut donades d'alta.