FOTOS Així ha sigut la intervenció de la UME a Terrassa

La Unitat Militar d'Emergències de l'exèrcit espanyol va dur a terme tasques de desinfecció a residències de gent gran de la ciutat

La intervenció de la UME a Terrassa
La intervenció de la UME a Terrassa | Ajuntament de Terrassa
Sergi Baixas
06 d'abril del 2020
Actualitzat el 07 d'abril a les 12:14h
La Unitat Militar d'Emergències de l'exèrcit espanyol va acudir aquest dissabte 4 d'abril per efectuar tasques de desinfecció de residències de gent gran a Terrassa per l'amenaça del coronavirus a aquest col·lectiu d'alt risc. Des de l'Ajuntament expliquen que les residències de gent gran de la ciutat, en els darrers dies havien arribat a situacions de "nivell crític o preocupant". Des del consistori recorden que la Unitat Militar d'Emergències té com a missió intervenir i col·laborar amb totes les autoritats i administracions públiques en casos d'emergències, catàstrofes, riscos greus i altres situacions similars. El govern municipal ha valorat i agraït la seva col·laboració a la ciutat vallesana. 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha afirmat que l'exèrcit va dur a terme tasques de desinfecció a quatre residències del municipi -Wagner, Mas Adei, St Llàtzer i el Pinar- i que amb l'ajuda afegida de la Generalitat i ADF s'ha pogut "estabilitzar" la situació. Per altra banda, el govern local també ha volgut agrair la resposta donada des de la delegació del govern espanyol a les peticions de l'Ajuntament de Terrassa.