La Policia Municipal denuncia 30 persones per incompliment del confinament

Dues persones van intentar fugir corrents, unes altres cinc consumien begudes alcohòliques o drogues i dos individus van saltar la tanca d'un parc per entrar-hi

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
Redacció
03 d'abril del 2020
La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat una trentena de persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d'Estat d'Alarma en les darreres 24 hores. 

11 persones van ser denunciades per no poder justificar el motiu de trobar-se a la via pública, i 13 més per anar en grup o en bicicleta per la via pública sense poder justificar degudament aquest desplaçament a diversos punts de la ciutat. D'aquestes, dues van intentar fugir corrents en ser requerides pels agents policials, però van ser aturades i denunciades igualment.

En altres actuacions, dos individus es trobaven consumint begudes alcohòliques en un portal, i en un altre, tres persones van ser denunciades per estar consumint drogues en una zona boscosa, i tot i que se'n van desfer en veure els agents, se'ls va identificar i interposar la denúncia corresponent.

Una dotació policial ha denunciat també una persona aquest migdia, després de rebre diversos avisos de reunions habituals de diverses persones a la porta d'un establiment, incomplint les mesures sanitàries del Decret, i que en adonar-se de la presència de la policia havien entrat dins del citat establiment.

Finalment, aquesta tarda la policia ha identificat i denunciat dues persones que havien saltat la tanca del parc de la Desinfecció, al carrer Calderón de la Barca. Un d'ells, a més, tenia dos requeriments judicials pendents.