coronavirus

Prop de 700 persones han perdut la feina el mes de març a Terrassa

El Vallès Occidental registra un increment mensual de l'atur del 5,2%, el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal

per La torre del Palau , 3 d'abril de 2020 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
686 persones han perdut la feina aquest mes de març a Terrassa, un augment de l'atur que suposa un 4,9% respecte del mes de febrer i deixa la xifra total de persones desocupades a la ciutat en 14.783. Aquestes dades no inclouen les persones afectades per ERTO, ja que no són considerades dins la classificació d'atur registrat.Terrassa és una de les ciutats de la comarca del Vallès Occidental on l'atur ha augmentat menys en termes relatius, i de les quatre grans ciutats, és la tercera en creixement del percentatge de persones aturades, per sota de Rubí (8,8%) i Sant Cugat (6,5%), i per sobre de Sabadell (3,7%). En termes absoluts, però, Terrassa és on més persones han perdut la feina de tota la comarca.

Tots els municipis del Vallès, excepte Sant Llorenç Savall, han vist incrementar el nombre de persones aturades, deixant un total de 52.680 desocupats, un increment mensual del 5,2% que és el més elevat de tota la sèrie històrica comarcal. 


A Catalunya, l'atur registrat augmenta en 21.833 persones, un 5,5% més respecte del mes de febrer, situant-se en 417.047 persones. Interanualment, el saldo és de 21.307 persones aturades, un 5.4% més.
 

Les xifres de l'atur al Vallès Occidental el mes de març Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental


 

Participació