A presó un home per robar dues dones en pocs minuts i a poca distància a Terrassa

Un sanitari del SEM va retenir l'home abans que cometés el segon robatori mentre atenia la víctima del primer

Redacció
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 9:53h
Aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra van detenir un home per dos robatoris amb violència i intimidació a dues dones en pocs minuts de diferència a Terrassa. El detingut, de 50 anys, va agafar una de les dones pel coll quan estava traient diners d'un caixer automàtic i la va obligar a donar-li 90 euros, i poc després va intentar robar una altra dona a poca distància del primer robatori, però va ser descobert per un sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que estava atenent la primera víctima, i que va aconseguir retenir l'home dins del caixer.

Els fets es van produir pels volts de la una del migdia, quan els Mossos van rebre una trucada telefònica que alertava que una dona havia patit un robatori violent dins d'un caixer automàtic. La mateixa víctima va explicar als agents com l'home se li havia acostat, l'havia agafat pel coll i li va fer treure 90 euros per donar-los-hi. 

Els Mossos van iniciar la recerca de l'agressor per la zona, deixant un sanitari del SEM atenent la víctima del robatori, però poc després la patrulla va saber que el membre del servei d'emergències tenia retingut el presumpte agressor al caixer, ja que mentre atenia la dona va sentir crits que provenien d'un vehicle proper i, quan s'hi va acostar va veure que l'home estava agafant una altra dona, dins del cotxe, pel coll, exigint-li que li donés els diners que duia a sobre. 

L'home va ser detingut per dos robatoris amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa, i el jutjat de guàrdia de Terrassa va decretar el seu ingrés a presó.