Denunciades sis persones a Terrassa per estar al carrer sense motiu

La Policia Municipal ha aixecat actes a diferents punts de la ciutat

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
02 d'abril del 2020
Les denuncies per incompliment de l'estat d'alarma es redueixen considerablement aquesta setmana. No obstant això, la Policia Municipal de Terrassa ha denunciat a sis persones aquest dimecres per no tenir un argument per estar al carrer. Segons informen fonts municipals, dues persones van ser denunciades al carrer de Jacint Elies, entre les 17.40 h i les 17.50 h, totes dues per no tenir cap causa justificada per trobar-se al carrer.

Una altra persona ha estat denunciada en el carrer de Sant Honorat, a les 0.10 h d'aquesta matinada. Quan els agents li han preguntat el motiu pel qual es trobava al carrer, ha explicat que volia passejar.

Dimecres al migdia, una patrulla va trobar dues persones al carrer d'Àngel Guimerà, de forma reiterada al llarg del matí. Quan els agents els van preguntar el motiu del seu desplaçament, a les 13.10 h, els denunciats no van saber justificarquin era el seu destí.

Finalment, una sisena persona ha estat denunciada aquesta matinada, a les 0.28 h, al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Quan ha estat preguntat pel motiu de trobar-se al carrer, ha explicat que estava buscant una farmàcia de guàrdia, argument que no coincidia amb l'adreça del domicili facilitada, a molta distància del punt on es trobava.