FOTOS L'exèrcit ja fa tasques de desinfecció a les residències de Rubí

Pel que fa als CAP, han rebutjat aquest servei, i l'alcaldessa espera que també desinfectin el Mercat Municipal

L'exèrcit desinfecta la residència Primer de Maig de Rubí
L'exèrcit desinfecta la residència Primer de Maig de Rubí | Marta Casas
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:05h
La Unitat Militar d'Emergències (UME) ja ha arribat a Rubí. Aquest dijous al matí, una cinquantena d'efectius de l'exèrcit han treballat en la desinfecció de dues residències de la ciutat, la residència Primer de Maig i la Conxita Valls. Ho ha dit l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, qui també ha explicat que faran el mateix amb la resta de residències excepte amb Amanecer, ja que l'Ajuntament va procedir a la seva desinfecció ahir amb una empresa contractada. Martínez ho va com va comunicar a través del seu Instagram.

"Les residències de la ciutat han estat molt soles", ha lamentat la primera edil, que s'ha mostrat molt agraïda en rebre el suport de la unitat militar per fer aquesta desinfecció i que els centres "puguin continuar amb la màxima normalitat" el seu servei. 



Pel que fa als CAP, on també s'havia ofert que la Unitat Militar d'Emergències realitzés una tasca de desinfecció, l'alcaldessa ha explicat que les respectives direccions han rebutjat el servei, ja que disposen dels seus propis protocols. "No hi estic d'acord, però com que depèn d'ells, ho respectem, i només es desinfectaran els accessos i les entrades principia'ls". Finalment, Martínez espera que tinguin temps de realitzar aquestes mateixes tasques de desinfecció al mercat municipal.

També ha puntualitzat que la presència de l'UME és necessària perquè les unitats municipals de neteja no tenen els recursos necessaris per dur a terme aquestes tasques de desinfecció. "No tenen ni els equips especialitzats ni poden arribar a un nivell com el que té l'exèrcit". 
 

L'exèrcit desinfecta la residència Primer de Maig Foto: Marta Casas