L'emotiva carta de comiat d'un membre d'Eco-equip al seu company de feina mort de coronavirus

La pandèmia ja ha mort més d'un centenar de persones a Terrassa i voltants

LaTorre
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:50h
La pandèmia del coronavirus ja ha mort a més de 100 persones als hospitals de Terrassa i als municipis de la rodalia. Entres aquestes defuncions, aquest dimarts trascendia la mort d'un treballador de la brigada de neteja de la ciutat, Eco-equip, a mans de la Covid-19.


Arran de la defunció, un company de feina ha escrit una carta de comiat en un blog i amb autoria anònima, on lamenta que "ha pogut amb ell el maleït virus". Segons resa el text, el seu autor va treballar 25 anys amb la víctima, i hi recorda d'una manera emotiva els moments viscuts "de nit, a estall, tots els festius i caps de setmana".


"Va ser, també, un dels anònims herois de les deixalles, que no rebrà els aplaudiments que mereixia", afirma, per afegir "fins sempre, capatàs. que la terra et sigui lleu, company". Lluïsa Melgares, 3a Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Terrassa i regidora de Neteja i residus, ha lamentat la pèrdua i ha agraït la tasca als professionals de l'equip de neteja per la feina "d'ara i sempre".
 
Llegeix aquí tot el contingut de la carta.

D'altra banda, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha volut mostrar el seu condol per les famílies que han perdut un membre a causa de la Covid-19. A més, el batlle ha aprofitat per tenir un record i donar molts ànims al treballador de la brigada municipal que va morir aquest dimarts. 
 

2/199108[/noticiadiari