Denunciada per practicar ioga en un descampat de Terrassa en ple estat d'alarma

La infractora va ser sancionada per incompliment del confinament tot i estar acompanyada d'un gos

La Policia Municipal de Terrasa controla els carrers de la ciutat durant el confinament.
La Policia Municipal de Terrasa controla els carrers de la ciutat durant el confinament. | Anna Mira
LaTorre
30 de març del 2020
Actualitzat a les 19:18h
Un veí va trucar la Policia Municipal de Terrassa diumenge a les 12.37 h alertant que una dona estava practicant ioga a un descampat de Can Boada del Pi, a l'oest de la ciutat. A més, la infractora portava un gos, que estava lligat al seu costat. Una patrulla del cos va acudit al lloc dels fets i un cop comprovada la infracció, va denunciar la persona per incompliment del decret d'estat d'alarma.

Dissabte, a les 11.40, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) va avisar la policia que havien trobat una dona recollint espàrrecs a un camí. Una dotació policial es va desplaçar al lloc i la va localitzar al carrer de Ciudad Real, on va ser denunciada. La matinada de diumenge, un motorista va patir un accident a l'avinguda de Madrid, i un cop personats a l'escenari de l'incident, els agents van denunciar-lo per no poder justificar la seva presència a la via pública.

Durant el cap de setmana, la policia egarenca ha efectuat 141 denúncies a persones que no han sigut capaces de justificar la seva presència a la via pública. Des que va quedar decretat l'estat d'alarma a tot l'Estat, a Terrassa s'han denunciat centenars de persones per infringir el confinament.