Terrassa també desinfectarà els exteriors de les funeràries i les residències per persones amb capacitats diverses

Després de començar aquest dilluns desinfectant les residències d'ancians de la ciutat, el consistori egarenc fa extensiva l'acció

Un operari de l'Ajuntament de Terrassa desinfecta l'entrada de la residència Ca n'Arnaus, al centre de Terrassa.
Un operari de l'Ajuntament de Terrassa desinfecta l'entrada de la residència Ca n'Arnaus, al centre de Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
31 de març del 2020
Actualitzat a la 13:06h
Després de començar la desinfecció de l'exterior les residències per a gent gran de la ciutat, l'Ajuntament de Terrassa ha anunciat aquest dilluns que durà a terme la mateixa acció als centres residencials per a persones amb capacitats diverses i a les empreses de serveis funeraris.

D'aquesta manera, el programa continuarà els propers dies amb la desinfecció dels voltants de la residència La Pineda i quatre pisos tutelats per la fundació Prodis, les funeràries -públiques i privades- de la ciutat i a l'exterior de la seu d'Ambulàncies Falck. En aquesta direcció, el consistori també passarà a desinfectar l'entorn del Casal de gent gran de Les Arenes, l'únic de la ciutat que segueix obert, en aquest cas, com a menjador social.

D’altra banda, a partir de dimecres, l’Ajuntament afegirà dos nous equips, formats per dues persones cadascun, als quatre equips que actualment ja estan duent a terme treballs de desinfecció a diversos espais de la via pública com son els entorns dels hospitals, els CAPs, les estacions i els mercats. D’aquesta manera, la ciutat passarà a tenir en disposició 6 equips de dues persones cadascun, que es mouran amb camions i furgonetes i reforçaran les tasques de neteja desinfectant.