coronavirus

Terrassa també desinfectarà els exteriors de les funeràries i les residències per persones amb capacitats diverses

Després de començar aquest dilluns desinfectant les residències d'ancians de la ciutat, el consistori egarenc fa extensiva l'acció

per LaTorre , 31 de març de 2020 a les 09:00 |
Un operari de l'Ajuntament de Terrassa desinfecta l'entrada de la residència Ca n'Arnaus, al centre de Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
Després de començar la desinfecció de l'exterior les residències per a gent gran de la ciutat, l'Ajuntament de Terrassa ha anunciat aquest dilluns que durà a terme la mateixa acció als centres residencials per a persones amb capacitats diverses i a les empreses de serveis funeraris.


D'aquesta manera, el programa continuarà els propers dies amb la desinfecció dels voltants de la residència La Pineda i quatre pisos tutelats per la fundació Prodis, les funeràries -públiques i privades- de la ciutat i a l'exterior de la seu d'Ambulàncies Falck. En aquesta direcció, el consistori també passarà a desinfectar l'entorn del Casal de gent gran de Les Arenes, l'únic de la ciutat que segueix obert, en aquest cas, com a menjador social.


D’altra banda, a partir de dimecres, l’Ajuntament afegirà dos nous equips, formats per dues persones cadascun, als quatre equips que actualment ja estan duent a terme treballs de desinfecció a diversos espais de la via pública com son els entorns dels hospitals, els CAPs, les estacions i els mercats. D’aquesta manera, la ciutat passarà a tenir en disposició 6 equips de dues persones cadascun, que es mouran amb camions i furgonetes i reforçaran les tasques de neteja desinfectant.


 

Participació