El Consorci Sanitari de Terrassa rep 5.900 mascaretes d'una empresa de Rubí

L'empresa Germans Boada també ha entregat 1.800 mascaretes als hospitals de Valls i d'El Vendrell, ubicats prop de la planta de producció de Santa Oliva (Tarragona)

Viseres per a pantalles protectores produïdes per RUBI-Germans Boada
Viseres per a pantalles protectores produïdes per RUBI-Germans Boada | RUBI-Germans Boada
LaTorre
30 de març del 2020
Actualitzat a la 13:39h
L’empresa RUBI - Germans Boada de Rubí és una de les empreses de Rubí que s’ha sumat a la col·laboració en la lluita contra el coronavirus. Aquest divendres, RUBI ha fet entrega de 5.900 mascaretes al Consorci Hospitalari de Terrassa, i 1.800 més als hospitals de Valls i d’El Vendrell, que són molt propers al centre de producció que l’empresa té a Santa Oliva (Tarragona), amb més de 150 treballadors.

Aquesta és només una “primera fase” de la iniciativa solidària de RUBI, ja que, seguint les propostes de col·laboració en la producció de material mèdic, l’equip de R+D+i de l’empresa, s’estan produint estructures per a les pantalles de protecció facial destinades als professionals de la salut, en el marc de la campanya
Coronavirus Makers, un projecte d’emprenedoria social que ja connecta milers de voluntaris, particulars i empreses, treballant en xarxa per suplir les carències en equips de protecció.

Així, des de les instal·lacions del Grup, ubicades a Rubí, la setmana passada es va fer entrega de la primera tirada d’estructures de visera impreses amb la tecnologia d’impressió 3D, que seran rebudes per professionals sanitaris.


Josep Munné, director general del grup RUBI - Germans Boada, ha destacat que “és un orgull veure com en aquests moments els nostres companys i companyes de R+D+i segueixen estant a la primera línia tecnològica aportant tot el seu coneixement en la impressió 3D, així com la resta de col·laboradors i col·laboradores que en aquests dies estan realitzant una feina exemplar”.


El Grup RUBI-Germans Boada seguirà, durant les pròximes setmanes, col·laborant en aquelles iniciatives de producció de material sanitari en les que tecnològicament pugui aportar valor. L’empresa també explica, en un comunicat, que “està prenent totes les mesures necessàries per a combatre la propagació de la Covid-19 des dels diferents centres de treball de les 11 filials que té al voltant del món”.