L'Ajuntament de Terrassa celebra l'aprovació del confinament total i promet fer-lo complir a la ciutat

En un comunicat, el govern municipal recorda que la mesura ja va ser reclamada en una carta de l'alcalde, Jordi Ballart, a Pedró Sánchez

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en una roda de premsa pel coronavirus.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en una roda de premsa pel coronavirus. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
30 de març del 2020
L’Ajuntament de Terrassa valora positivament les noves mesures del Govern espanyol quant al confinament total de la població i expressa la seva voluntat de contribuir que “sigui el més eficaç posible” a través dels serveis municipals corresponents. Aquesta primera valoració ha sigut compartida mitjançant comunicat després que Pedro Sánchez anunciés que només podrien treballar les persones dels serveis essencials.

En aquesta direcció, el text també recorda que l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, va enviar una carta al president espanyol el passat 18 de març, demanant l’aplicació de mesures més restrictives a les empreses i activitats no bàsiques ni essencials, tal com van ser anunciades, finalment, aquest dissabte. Per a Ballart, mitjançant aquest enduriment de les restriccions es protegeix els treballadors i treballadores, i es garanteix la continuïtat de les empreses.

Tal com explica l’escrit, aquesta petició es va reiterar públicament uns dies després, quan el govern municipal de Terrassa va tornar a sol·licitar de forma immediata el confinament de Catalunya com a solució més eficaç.

En aquest sentit, el Govern municipal avisa que intensificarà la difusió i comunicació d’aquestes mesures a tota la ciutadania de forma immediata i en els pròxims dies, així com donarà les instruccions per tal que es compleixin amb el “màxim rigor” les disposicions dictades en el marc de l’actual estat d’alarma.