coronavirus

VÍDEO L'Ajuntament de Terrassa comença a desinfectar residències de gent gran a la ciutat

Amb aquesta acció, que serà voluntària, l'Ajuntament vol disposar d'informació actualitzada i completa sobre l'estat i necessitats de les residències

per LaTorre , 30 de març de 2020 a les 11:15 |
Un agent de la Policia Municipal de Terrassa lliure material a una auxiliar geriàtrica. | Ajuntament de Terrassa
Aquest dilluns comença un programa d'inspecció a totes les residències de gent gran de Terrassa, on també s'hi realitzarà una desinfecció dels entorns immediats de cada centre. En base a la informació recollida en cada cas, asseguren que "s'aniran prenent decisions oportunes en cada cas".
  La mesura va ser acordada a la reunió del comitè de seguiment del coronavirus a l'Ajuntament de Terrassa del dissabte amb la intenció de dur a terme un programa "exhaustiu" de revisió de l'estat dels centres geriàtrics de la ciutat. Segons expliquen des del consistori, l'objectiu d'aquesta acció és disposar d'informació actualitzada i completa sobre l'estat i necessitats de les residències, de les persones que hi estan acollides i del seu personal. Ara com ara, s'entra en una fase voluntària, en què es contactarà amb els responsables de cada centre i se'ls demanarà permís per accedir a les seves instal·lacions.
 

 

Participació