Dos establiments de Terrassa, denunciats per incomplir els horaris d'obertura permesos durant el confinament

Aquesta setmana es va posar en marxa un decret municipal que prohibia als comerços mantenir les portes obertes a partir de les 21 h

LaTorre
27 de març del 2020
Aquesta setmana es feia públic un decret que obligava a les botigues d'alimentació de Terrassa a tancar a les 21 h. Aquest dijous, en menys d'una hora, dos comerços van ser denunciats a la ciutat per incomplir la mesura.

Al voltant de les 21.25 h, una dotació policial va localitzar un establiment a la carretera de Martorell, fet pel qual va ser-ne denunciat el propietari. A les 22.15, un particular va informar que un establiment, ubicat a l'avinguda Àngel Sallent, tenia la persiana a mig obrir i seguia atenent al públic. Una patrulla es va presentar al lloc dels fets i va denunciar l'establiment per aquest motiu.

A més, 35 persones van ser denunciades a Terrassa durant el mateix dia per no poder justificar la seva presència a la via pública. Des que es va activar l'estat d'alarma a l'Estat, amb la conseqüent obligació al confinament, més de 500 persones han sigut denunciades a la ciutat per incomplir el decret.