1 de 10
coronavirus

FGC adapta el servei pel cap de setmana

A les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell), hi haurà un tren cada hora i els combois seran dobles per garantir la distància de seguretat entre passatgers

Un comboi de Ferrocarrils. | FGC
per LaTorre, 27 de març de 2020 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adaptarà la seva oferta a les línies metropolitanes per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus, adequant l'oferta a la demanda i a les indicacions rebudes per part de les autoritats. A partir de demà, doncs, el servei serà un terç de l'habitual, tot garantint la mobilitat dels usuaris amb motius de força major.


A la línia Barcelona - Vallès, hi haurà un tren cada hora a les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell); tres trens cada hora a la línia L6 (Sarrià - Pl. Catalunya) i quatre trens cada hora a la línia L7 (Avinguda Tibidabo). Els trens de l'L12 (Reina Elisenda) seguiran sense circular. En tots els casos, l'últim tren sortirà a les 23.00 de cada extrem. A les línies Llobregat Anoia,  també s’oferirà un tren per hora a les línies R5 (Manresa), R6 (des de i a La Pobla de Claramunt) i L8 (Pl. Espanya-Molí Nou Ciutat Cooperativa). 


A més, a partir d’aquest cap de setmana la composició dels trens serà doble, circulant tots els trens amb sis cotxes, amb la qual cosa es garanteix una concentració de persones per sota del 33% tant a dintre del tren com a les andanes i es facilita mantenir la distància de seguretat recomanada entre les persones usuàries.
 


 

Participació