coronavirus

Més de 260 persones ja formen part de la bossa ciutadana de voluntariat pel coronavirus

Fins a 43 empreses s'han ofert per ajudar amb allò que puguin

per LaTorre , Terrassa , 26 de març de 2020 a les 19:15 |

Ja són 261 persones les que s'han apuntat aquests dies a la bossa de voluntariat que va posar en marxa l'Ajuntament de Terrassa per donar resposta a les necessitats de la ciutat durant la crisi del coronavirus. També s'hi han inscrit 43 empreses o entitats. L'Ajuntament agraeix la bona resposta ciutadana que està tenint la recollida d'ofertes de voluntariat. 

El servei de Qualitat Democràtica està en contacte de forma permanent amb Creu Roja i Protecció Civil per al traspàs d'informació de les bosses per cobrir les necessitats dels projectes en funció dels criteris que es marquen per a cada actuació que s'està portant a terme de forma prioritària.En aquest sentit, s'està pre-seleccionant persones que puguin respondre a un voluntariat en l'àmbit sociosanitari, a partir del perfil professional que han descrit en el formulari. Així mateix, l'Ajuntament està en permanent contacte amb la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, que està assessorant i compartint informació amb els municipis que tenen Punts de Voluntariat.

L'agenda ciutadana per quedar-se a casa


L'Ajuntament posa en marxa a partir d'aquest divendres una agenda ciutadana per tal d'oferir a la ciutadania propostes d'activitats per fer des de casa. Inclourà activitats i propostes culturals, educatives, d'entreteniment, audiovisuals i per a infants i joves.
 

 

Participació