Multat a Terrassa per saltar-se el confinament i mostrar als agents una identitat falsa amb una ordre de detenció a Tenerife

Després de portar l'infractor a comissaria, els agents van constatar que aquest no comptava amb antecedents penals

LaTorre
26 de març del 2020
Actualitzat a les 17:15h
Aquest dimecres a les 17.10 de la tarda, els agents de la Policia Municipal de Terrassa van multar una persona que es trobava al carrer de Sant Tomàs sense cap motiu que ho justifiqués. Quan els agents van comprovar les dades facilitades per l'infractor, van comprovar que l'identificat es trobava en situació de busca i captura pel Jutjat de Tenerife. 

Per aquest últim motiu, la dotació policial va traslladar el detingut fins a la Comissaria de la Policia Nacional, on després de realitzar les comprovacions pertinents, es va esbrinar que l’identificat havia facilitat dades falses. Identificat de forma correcta, es va comprovar que no li constaven causes judicials pendents, però se'l va denunciar per saltar-se el confinament.

Aquest succés tan sols va suposar una multa més de les 51 que el cos policial egarenc va efectuar a la ciutat per saltar-se el confinament durant la jornada de dimecres. A més, des que es va activar l'estat d'alarma, prop de 500 ciutadans han sigut sancionats per trobar-se a la via pública o conduir sense justificant.