L'Ajuntament il·luminarà façana de blau durant la crisi pel Covid-19

L'Hotel Terrassa Park serà un hospital de campanya els pròxims dies

LaTorre
26 de març del 2020
La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà de blau cada vespre en agraïment a les persones que treballen per superar la crisi del Coronavirus. El govern municipal ho ha acordat aquest dijous 26 de març. S'il·luminarà cada dia a les 20 hores coincidint amb l'hora marcada pels aplaudiments i símbols de suport als sanitaris.

L'Ajuntament també treballa intensament aquests dies per contribuir a la creació d'un hospital temporal a l'Hotel Terrassa Park, tal com afirmava LaTorre dimarts passat. Amb l'obertura d'aquest centre d'atenció sanitària es busca descongestionar l'Hospital de Terrassa i Mútua Terrassa, aprofitant les 72 habitacions que té l'hotel i la seva òptima ubicació en relació als dos centres hospitalaris de la ciutat. A més a més l'Hotel Don Càndido serà un centre de descans pels sanitaris. 

D'altra banda, el govern municipal agraeix la bona acollida que va tenir ahir a la tarda la concentració virtual contra la violència vers les dones, convocada per l'Ajuntament i la Comissió 8 de març. Més de 50.000 persones van seguir a les xarxes socials municipals la concentració virtual (28.983 a Twitter, 19.359 a Facebook, i 2.015 a Instagram).

Amb aquesta acció virtual, que es va fer per poder donar continuïtat a les concentracions que el dia 25 de cada mes es fan al Raval contra la violència vers les dones, s'ha volgut donar el màxim suport a les dones que es troben en situació de violència masclista i posar de manifest que, malgrat el confinament, l'Ajuntament, les entitats i la ciutadania continuen lluitant contra aquesta xacra social.